1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “CEZA DEĞİL İYİ NİYET”
“CEZA DEĞİL İYİ NİYET”

“CEZA DEĞİL İYİ NİYET”

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Lefkoşa Sanayi bölgesinin arka kısmındaki yangınlarla ilgili BRT’ye değerlendirmede bulundu.

A+A-

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Lefkoşa Sanayi bölgesinin arka kısmındaki yangınlarla ilgili BRT’ye değerlendirmede bulundu. Bakırcı, Çevre Dairesi’nden edindiği bilgiye göre, Sanayi Odası, esnaf ve belediye ile yapılan anlaşma doğrultusunda, O bölgeye çöp atılmasının yasaklandını öğrendiğini belirtti...

Belediyenin çöp toplamada zaman zaman yetersiz olduğunu dile getiren Bakırcı, “Bunun ihbarını aldık. O noktada uyarıyoruz. Belediye ile konuşulacak. Sanayi Bölgesi’nde çöpler daha dikkatli toplanılacak. Kesinlikte O bölgeye çöp dökmek yasak” dedi...

Cezaların, tüzüklerle yeniden düzenlenmesi gerektiği üzerinde de duran Bakırcı şunları kaydetti: “Toplum olarak, tek istediğimiz, ceza değil iyi niyet. Bunun için uğraşacağız. Buna uyulmazsa yasal işlemler yapılacka. Eğitim önemli. Toplum eğitilirse herşey dahai yi olacak. Önümüzdeki dönem, çevre derslerinin olmasını sağlayacağız. Toplum olarak bilinçli olalım.”

Her yere çöp atılmaması gerektiği üzerinde de duran Bakırcı, sorunların karşılıklı diyalogla çözüleceğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.