1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZA EVİNDE BEKLEYECEK…
CEZA EVİNDE BEKLEYECEK…

CEZA EVİNDE BEKLEYECEK…

Detektör Köpeği Zeyna’nın zanlının üzerine tepki vermesi sonucunda yapılan aramada zanlının çantası içerisinde;

A+A-

 

20 Gram hintkeneviri zanlısı davasını Lefkoşa Lokmacı Kara Sınır Kapısı'nda üzerinde uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan Romanya uyruklu zanlı Mihai İonut Nistor dün teminat talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik Polis Çavuşu Erkan Karam olayla ilgili bulguları aktardı. Karam zanlı Mihai İonut Nistor’un saat 12.00 raddelerinde Lokmacı Kara Sınır Kapısında Narkotik ve Kaçakçılığı önleme ekiplerinin rutin olarak yaptığı kontroller esnasında Narkotik Detektör Köpeği Zeyna’nın zanlının üzerine tepki vermesi sonucunda yapılan aramada zanlının çantası içerisinde 20 gram 63 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Karam, 13 yıldır Güney Kıbrıs’ta yaşayan ve orada çalışan zanlının KKTC’de yasal bağı olmadığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, iddia makamının zanlının 2 ay süre ile tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilmesi talebini değerlendirerek, zanlının 18 yaşında olduğunu, 2 ay süre ile davasının hazırlanmasını beklemesini uygun görmediğini ifade ederek zanlıyı 1 ay süre ile cezaevine göndermeye karar verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.