1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİ’NDE MAHKÛMUN DOLABINDAN CEP TELEFONU
CEZAEVİ’NDE MAHKÛMUN DOLABINDAN CEP TELEFONU

CEZAEVİ’NDE MAHKÛMUN DOLABINDAN CEP TELEFONU

Cezaevi’nde mahkûmun dolabından cep telefonu

A+A-

Merkezi Cezaevi’nde birçok kez KKTC’ye sahte kimlik ile giriş çıkış yapmaktan 55 davadan yargılanarak 2 yıl hapse mahkûm edilen Kıstı’nın dolabında cep telefonu bulundu.

Merkezi Cezaevi’nde birçok kez KKTC’ye sahte kimlik ile giriş çıkış yapmaktan 55 davadan yargılanarak 2 yıl hapse mahkûm edilen Hüseyin Kıstı’nın dolabında cep telefonu bulundu 

Ara ara yasa dışı madde ve araçların sokulması ile gündeme gelen Merkezi Cezaevi’nde yine sokulması yasak olan cep telefonu bulundu. Gardiyanlar tarafından koğuşlarda yapılan aramada mahkûm Hüseyin Kıstı’ya ait olduğu belirlenen bir cep telefonu bulundu. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde 55 davadan yargılanarak 2 yıl hapse mahkûm edilen Kıstı’nın telefonu hangi yolla cezaevine soktuğuna dair araştırma yapıldığı belirtildi. 

Kıstı, KKTC’ye birçok kez sahte kimlik ile giriş yapmış, 2014 yılında yine sahte kimlik ile ülkeye giriş yaptığı tespit edilerek tutuklanmıştı. Sanığın evinde yapılan aramada 7 sahte kimlik ve 2 sahte ehliyet bulunmuştu. Sanık 11 Şubat 2015 tarihinde yargılanarak 2 yıl hapse mahkûm edilmişti.

Star Kıbrıs

 

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.