1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU!
CEZAEVİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

CEZAEVİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

CEZAEVİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

A+A-

Merkezi Cezaevi’nde mahkumların koğuşunda bulunan uyuşturucu ile ilgili tutuklanan 3 kişi hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.

 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis ekipleri eşliğinde detektör köpek Diego ile birlikte mahkumların koğuşlarında yapılan aramada ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Hüseyin Özvurulmuş, Alpay Denizgil ve Muharrem Ünal aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Tutukluluk süresi dolan zanlı Hüseyin Özvurulmuş ve Muharrem Ünal teminat talebiyle mahkemeye çıkarılırken, cezaevi personeli olan Alpay Denizgil uyuşturucu suçundan dava getirilmediği için mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı. 

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen teminat duruşmasında zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığına dikkati çekerek, ileride davalarında hazır olmalarını sağlamak için Hüseyin Özvurulmuş’un 5 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin 100 bin TL teminat, Muharrem Ünal’ın ise bin 500 TL nakdi, 20 bin TL KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği kefalet senedi ile serbest bırakılmalarına emir verdi. 

Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiren Hüseyin Özvurulmuş ve Muharrem Ünal davaları görüşülünceye kadar serbest bırakıldı.



Soruşturma tamamlandı 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram mahkemede verdiği ifadesinde, Alpay Denizgil, Hüseyin Özvurulmuş ve Muharrem Ünal’ın Merkezi Cezaevi’nde 7 Mayıs tarihinde meydana gelen “Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf” suçlaması ile gözaltına alındığını anlattı. 

Polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiklerini söyledi. Polis çavuşu Mehmet Bayram, Alpay Denizgil'in ise yapılan soruşturmada “uyuşturucu madde” suçundan dava getirilmediğini poliste serbest bırakıldığını kaydetti.


Cezaevi soruşturma başlattı

Uyuşturucu suçuna ismi karışan ve Merkezi Cezaevi’nde personel olan Alpay Denizgil aleyhine cezaevi yönetimi “cezaevine yasak eşya” sokmaktan soruşturma başlatırken, soruşturma bitene kadar görevinden alınması için gerekli yerlere yazı gönderildiği öğrenildi.

 

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.