1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİ’NDEKİ İNTİHAR OLAYLARI MERCEK ALTINDA
CEZAEVİ’NDEKİ İNTİHAR OLAYLARI MERCEK ALTINDA

CEZAEVİ’NDEKİ İNTİHAR OLAYLARI MERCEK ALTINDA

CEZAEVİ’NDEKİ İNTİHAR OLAYLARI MERCEK ALTINDA

A+A-

Rum Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Yoanas Nikolau, Merkezi Cezaevi’nde, 2013 yılında üç intihar olayının gerçekleştirilmesine bağlı olarak, Cezaevi Müdür Vekili Yorgos Trifonidis’ten rapor istediği ayrıca olayların araştırılması için bir sorgu memurunun atanmasını talep ettiği belirtildi.

Fileleftheros gazetesi, Rum Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Yoanas Nikolau’nun, en son intihar olayının geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşmesi nedeniyle harekete geçtiğini yazdı.

Habere göre Nikoalu, Rum Cezaevi Müdür Vekili Yorgos Trifonis’ten rapor isterken, sorgu memuru atanması için de Başsavcılığa talepte bulundu.

Rum Başsavcılığı’nın bugün konuya ilişkin olarak, hapishane koşullarını araştırması için bir sorgu memuru atacağını yazan gazete, Adalet Bakanı Nikolau’nun dün ayrıca Merkezi Cezaevi’ni ziyaret ederek yetkililerle burada toplantı yaptığını da belirtti.

Habere göre Rum Adalet Bakanı Nikolau gazeteye yaptığı açıklamada, Bakanlığı’nın güvenlik tedbirleri konusunda aldığı kararların, Merkezi Cezaevi tarafından hayata geçirilmediğini söyleyerek idarenin ihmalkarlığından bahsetti.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.