1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ…
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ…

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ…

Tasarrufunda uyuşturucu madde tespit edilen Selim Uzun, 3 günlük tutukluluğunun ardından teminata bağlandı

A+A-

Narkotik polisinin, aldığı bir ihbarı değerlendirerek, evinde arama yaptığı ve uyuşturucu madde tespit ettiği,  üç günden beridir tutuklu olan Selim Uzun, dün yeniden mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı.

Mahkemenin emrettiği 5 bin TL’lik nakdi teminat emrini yerine getiremeyen zanlı, ya yargılanmaya başlayıncaya değin ya da teminat şartlarını yerine getirene kadar hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderildi.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen teminat duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Hüseyin Özdesoy’u tanık olarak dinletti.

Tanık polis zanlının 20 Eylül 2013 tarihinde 9 gram uyuşturucu madde alma ve tasarruf suçlarını işlediğini hatırlattı.

KKTC vatandaşı olan zanlı aleyhine yürütülen polis soruşturmasının sona erdiğini anlatan polis memuru, mahkemeden zanlının uygun bir teminatla serbest bırakılmasını talep etti.

Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı 2 kefilin lehine 100 bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi karşılığında serbest bırakılmasını emrederken, zanlının pasaport ve seyahat belgelerine el koyarak KKTC dışına çıkışına yasak getirdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.