1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Cezaevine gönderildi!

A+A-

Lefkoşa – Güzelyurt anayolunda 20 Ocak tarihinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen araç sürücüsü Ciğdem Altınfincan, dün polis tarafından Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

dsc_7302-copy.jpg

Teminat istemi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılan Çiğdem Altınfincan’ın savunma avukatı Süleman Dolmacı, mahkemeye müvekkilinin tedavisinin halen devam ettiği, doktorlardan alınacak olan sağlık raporlarının halen temin edilemediğini beyan etti ve hteminat duruşmasının daha ileriki bir tarihe ertelenmesi talebinde bulundu.

Savcı Emine Taşkın ise, savuna avukatının taleplerine itiraz etmezken, zanlının ertelenecek olan tarihe değin Merkezi Cezaevi’nde tutuklu olarak kamasını talep etti.

dsc_7318-copy-001.jpg

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise, teminet duruşmasının 28 Ocak tarihine ertelenmesine karar verirken, zanlının 28 Ocak tarihine kadar Merkezi Cezaevi’nde tutuklu olarak kalmasını emretti.

Duruşmanın ardından zanlı Çiğdem Altınfincan Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Gazetemizin elde ettiği bilgilere göre ise, Çiğdem Altınfincan’ın kazanın gerçekleştiği saatlerde sosyal paylaşım sitesi Facebook’da paylaşım yaptığı iddia edildi. Polis ise kaza saati olan 17.15 sıralarında Çiğdem Altınfincan’ın kullandığı GSM operatörü ile yazışma yaptığı ve kaza sırasında Altınfincan’ın telefonundan data alışverişi yapılıp yapılmadığına bakılacağı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.