1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

20 yaşındaki genç...

A+A-

Gazimağusa’da 3 gram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde ile yakalanan ve tutuklanan zanlı Emrah Tuncay, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf” suçlamalarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Tuncay, davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin, 45 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Tahkikat tamamlandı
Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 22 Ocak’ta zanlı Emrah Tuncay’ın üzerinde yapılan aramada “Bonzai” yazılı paketin içerisinde 3 gram Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu anımsattı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Arkın, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Tutuklu yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Emrah Tuncay’ın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 45 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.