1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cezaevine gönderildi

A+A-

Doğanköy bölgesinde birçok evi açarak para, elektronik ve değerli eşya çalmakla suçlanan Hüseyin Ali Sanal’la ilgili tahkikat tamamlandı

Elmas TOKAY

Girne’nin Doğanköy bölgesinde son iki ayda 10’nun üzerinde evde hırsızlık meydana geldiği yönündeki şikâyetler üzerine Girne Polis’i tarafından gözaltına alınan Hüseyin Ali Sanal’la ilgili soruşturma tamamlandı. Zanlı Sanal, davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak 3 ayı geçmemek şartıyla Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Mahkeme emriyle Sanal’ın kaldığı evi arayan polis ekipleri, 6 adet cep telefonu ve 8 bin TL nakit para bulmuş ve emare olarak almıştı.

İddia makamı, Ceza Davaları Kıdemli Yargıcı Fügen Ulutekin’in huzuruna çıkarılan zanlı Sanal’la ilgili şahadet vermesi için, Girne Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Mustafa Güneş’i tanık olarak mahkemeye dinletti.

Polis memuru Güneş, zanlı Hüseyin Ali Sanal’ın 2015 yılı Eylül ve Ekim ayları içerisinde gİrne’de meydana gelen “geceleyin ev açma”, “bir cürüm işlemek kastıyla ikametgaha girme” ve “ ikametgahtan sirkat” suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.

Zanlıyla ilgili tahkikatın tamamlandığını ülkede şu anda hiçbir statüsü bulunmadığını kaydeden Güneş, zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Sunulan şahadeti ve zanlının ülkedeki statüsünü dikkate alan Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin, zanlı Sanal’ı davaları görüşülünceye kadar,3 ayı geçmemek şartıyla, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderdi

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.