1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...

Cezaevine gönderildi...

A+A-

Mağusa’da sahibinden izinsiz olarak aldığı arabayı hurdacıya 2 bin TL karşılığında sattığı iddia edilen zanlı Y.A. dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

 Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da sahibinden izinsiz olarak aldığı arabayı kendisine ait olduğunu söyleyerek hurdacıya 2 bin TL karşılığında sattığı iddia edilen zanlı Y.A., dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sirkat” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı Ayter, tutuklu yargılanmak üzere 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

10 gün önce cezaevinden tahliye edildi...
Meselenin tahkikat memuru Emin Özbilen, zanlının 28 Ağustos tarihinde Mağusa’da otobüs terminalinde park halindeki kilitsiz ve anahtarları üzerinde olan Ergin İlgu’ya ait EB 446 plakalı aracı izinsiz olarak aldıktan sonra araba içerisinde bulunan cüzdanı ve kimlik kartını sirkat ettiğini açıkladı. Zanlının daha sonra ise izinsiz olarak aldığı arabayı hurda alım satımı yapan Ahmet Özdemir’e 2 bin TL’ye sattığını söyleyen Özbilen, araba, cüzdan ve kimlik kartının bulunduğunu belirtti. Özbilen, zanlının bir çok benzeri ve farklı suçlardan sabıkası olduğunu belirterek, zanlının benzer suçlardan cezasını çektikten sonra 22 Ağustos 2016 tarihinde cezaevinden tahliye olduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özbilen, zanlının davaları sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etmiştir.

Tutuklu yargılanacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Y.A.’nın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Yenidüzen

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.