1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER…
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER…

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER…

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER…

A+A-

Ergenekon köyünde meydana gelen hırsızlık meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar C.Ç, A.U ve M.K dün yeniden mahkemeye çıkarıldılar…

 

Ergenekon köyünde 21 Şubat tarihinde meydana gelen “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar C.Ç, A.U ve M.K dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı C.Ç ile A.U 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilirken, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanan zanlı M.K de teminat şartlarını yerine getiremediği gerekçesiyle cezaevine gönderildi.

Soruşturma tamamlandı…
Meselenin tahkikat memuru Şükrü Ömürlü, zanlı C.Ç’nin 21 Şubat tarihinde Ergenekon köyünde A.K’ye ait eve girerek 4 bin TL sirkat ettiğini, zanlı A.U ile M.K’nin ise arabada bekleyerek gözcülük yaptıklarını anımsattı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Ömürlü, zanlı C.Çile A.U’nun 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini, zanlı M.K’nin ise uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Zanlı M.K teminat şartlarını yerine getiremedi…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı C.Çile A.U’nun davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi. Toroslu, zanlı M.K’nün ise kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 10 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı M.K, hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

YeniDüzen

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.