1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Çiçek isteyen sevgilisine 12 paket un yolladı
Çiçek isteyen sevgilisine 12 paket un yolladı

Çiçek isteyen sevgilisine 12 paket un yolladı

Çiçek isteyen sevgilisine 12 paket un yolladı

A+A-
Geçtiğimiz günlerde biraz romantizmin fena olmayacağını söyleyerek eşinden çiçek isteyen kadın, evine sevgilisi tarafından gönderilen 12 paket unu görünce şaşkınlığa uğradı. Kız arkadaşını tabir-i caizse 'trolleyen' genç adamın bu yaptığı sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Sevgilisini romantizm anlayışıyla sabır testine tabii tutan Richard Selway isimli adamın çiçek isteyen sevgilisine 12 paket un göndermesi sosyal medyayı salladı.

Erkek arkadaşı Richard'dan biraz romantik olmasını isteyen Paige, ondan kendisine zor geçen bir günden sonra çiçek almasını istemiş. Bu konuşmanın üstünden bir süre geçmiş ve Paige bir gün evdeyken kapısını bir kargo görevlisi çalmış. Kendisine 12 paket un geldiği söylenince şaşkınlığını gizleyemeyen Paige, kargo görevlisine adresi karıştırıp karıştırmadığını sormuş. O sırada sevgilisinden gelen telefon mesajıyla adreste yanlışlık olmadığını öğrenen genç kadın neye uğradığını şaşırsa da, bir süre sonra olayı çözmüş.

201508261319_un01.jpg

-Unları isteyen sendin!

-Nolur bana şaka yaptığını söyle!
-Kim demiş romantizm ölmüş diye?!

Wales Online'ın haberine göre sevgilisinden çiçek isterken kullandığı flower (Türkçe: çiçek) kelimesini flour (un) ile karıştırdığını sanmasını isteyen Richard, hiç üşenmemiş ve sevgilisine 12 farklı çeşitteki un yollamış. 2006 yapımı Lütfen Beni Öldürme (Stranger Than Fiction) isimli filmin bir sahnesini anımsatan bu olay ikili için unutulmayacak bir anı haline gelmiş. Kimi insanlar Richard'ın kabalığından ve düşüncesizliğinden dem vurmuş ama Paige'in espri anlayışı şüphesiz bu olayı kaldıracak cinstenmiş. Hatta olayı sosyal medyada paylaşan kişi de kendisi olmuş.

Çiçek yerine un gönderen Richard sonrasında bu unları hiçbir şekilde kullanmayacaklarını anlayan Richard Facebook hesabından durumu açıklayarak isteyenin 12 paketin tümünü alabileceğini duyurmuş.

201508261313_facebook.jpg

'Kız arkadaşım ona çiçek göndermemi istedi. Bir yanlış anlaşılma oldu ve ben ona çiçek yerine un gönderdim. Her neyse, çeşitli unlar var ve tamamen ücretsizler. Tek isteğimiz alan kişi bu unlarla pişirdiklerinden bize de getirsin.'

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.