1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇİÇEK VE ARINÇ YARIN GELİYOR
ÇİÇEK VE ARINÇ YARIN GELİYOR

ÇİÇEK VE ARINÇ YARIN GELİYOR

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,

A+A-

TBMM BAŞKANI ÇİÇEK İLE BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ YARIN SABAH KKTC’YE GELECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ile Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KKTC’nin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılmak amacıyla yarın sabah adaya gelecekler.

Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Çiçek ile Arınç saat 09.40’da adaya varışlarının ardından 10.30’da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, 11.00’de Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ile biraraya gelecekler.

Üniversitelerin rektörleriyle de saat 12.45’de yemekli toplantı yapılacak.

TBMM Başkanı Çiçek saat 14.15’te Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı’nı ziyaret edecek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise saat 14.00’te Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından kabul edilecek.

Çiçek ve Arınç gece de Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’in vereceği yemeğe katılacak.

KKTC’nin 31’inci kuruluş yıldönümü olan Cumartesi günü ise Çiçek ve Arınç ilk olarak Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun saat 09.00’da düzenleyeceği tebrik kabulüne, ardından Lefkoşa Atatürk Anıt önündeki törene ve Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndaki resmigeçit törenine katılacaklar.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun saat 13.00’te vereceği yemeğe de katılacak olan Çiçek ve Arınç, saat 14.30’da “IV. Türk Dili Konuşan Ülkeler ve Topluluklar Medya Forumu” açılış töreni, saat 16.00’da “Yakındoğu Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi ile Hastane” binalarının açılış töreni ve saat 17.00’de de BRT HD Stüdyosu açılış törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun cumartesi saat 19.00’da vereceği resepsiyonda da hazır bulunacak olan  TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Yardımcısı Arınç, aynı gün saat 22.00’de adadan ayrılacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.