1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. CİCİŞ'E HAPİS ŞOKU!
CİCİŞ'E HAPİS ŞOKU!

CİCİŞ'E HAPİS ŞOKU!

İstanbul Beşiktaş'ta, aracına el konulmasına üzerine polis memurları ile kavga eden, 'her yerimi elledi' diye fotoğraf paylaşan Esra Ersoy'a 15 yıl kadar hapis istemiyle dava açıldı.

A+A-

İstanbul Beşiktaş'ta, aracına el konulmasına üzerine polis memurları ile kavga eden, 'her yerimi elledi' diye fotoğraf paylaşan Esra Ersoy'a 15 yıl kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Beşiktaş’ta aracına el koymak isteyen polislerle tartışan sunucu Esra Ersoy gözaltına alınarak savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevkedilmişti. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Ersoy hakkında adli kontrol tedbirlerinin uygulanarak serbest bırakılmasına karar verilmişti. İki ay boyunca haftada bir gün karakola imza atması kararlaştırılan Ersoy hakkında savcılık soruşturmayı tamamlayarak iddianame hazırladı. İddianamede Ersoy'un "kamu görevlisine direnme, kamu malına zarar verme, yalan beyan, hakaret" suçlarından 3 yıldan-15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

KÜFÜR ETTİ, TELSİZ KIRDI

İddianamede göre olay şöyle anlatıldı: "15 Mayıs tarihinde Esra Ersoy plakalı aracını kullanırken telefonla konuşması nedeniyle trafik polisleri tarafından durduruldu. 
Polis memurları Ersoy hakkında idare işlem yapmak için araç ruhsatını istedi. Ancak Ersoy’un gösterdiği ruhsatta yazılan renkle kullandığı aracın rengi aynı çıkmadı. Polisler, Ersoy'un sürücü belgesini görmek istedi. 

KOLUNU SIKIŞTIRDI

Ancak Ersoy, üzerinde sürücü belgesi olmadığı halde kardeşi Ceyda Ersoy’un sürücü belgesini gösterdi. Polis memuru Lokman Tok ise bunun üzerine Esra Ersoy’un aracından inmesini istedi. Ancak Ersoy bu esnada aracı hareket ettirerek kaçmaya çalıştı. Aracın içinden kendisini tutan polisi ise aracın camını kapatarak kolunu sıkıştırıp, 3-4 metre sürükledi. 

'ŞEREFSİZ KÖPEK'

Önüne başka bir aracın geçmesi ile durabilen Ersoy, aracından inerek iki polis memuruna “Şerefsiz köpekler” şeklinde bağırarak hakaret etti. Ayrıca polislerden Lokman Tok’a saldırarak elinden aldığı telsizin antenini kırıp yere attı. Polisin elinden, boynundan ve kolundan yaralanmasına neden olan Ersoy, elindeki boş ceza tutanağını da yırttı." İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nin kabul ettiği iddianamesi ile Ersoy önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

 

Akşam

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.