1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİDDİ DARP SUÇUNA PARA CEZASI
CİDDİ DARP SUÇUNA PARA CEZASI

CİDDİ DARP SUÇUNA PARA CEZASI

Mağusa’da geçtiğimiz yıl içerisinde Devrim Yılmaz Benzincioğlu’nu ciddi şekilde darp eden sanık Özcan Hangün dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı…

A+A-

Mağusa’da 2012 yılı Mayıs ayı içerisinde Devrim Yılmaz Benzincioğlu’nu ahşap sopa ile ciddi şekilde darp eden sanık Özcan Hangün dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. “Ciddi darp” suçundan yargılanan sanık Hangün, Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti tarafından oy birliği ile suçlu bulunarak 15 bin TL para cezasına mahkum edildi. Sanık Hangün, 15 bin TL para cezasını ödememesi halinde ise 3 ay süreyle hapis yatacak.

Kavgayı ayırmak isteyen Benzincioğlu’nu darp etmişti…
Sanık Özcan Hangün 10 Mayıs 2012 tarihinde büyük sanayi bölgesinde müşteki Devrim Benzincioğlu’na ait oto kaporta dükkanına giderek daha önceden aralarında husumet bulunan Halil Güder ile tartışmıştı. Sanık Hangün, tartışmayı ayırmak için araya giren Devrim Benzincioğlu’nu tasarrufundaki ahşap sopa ile darp ederek Benzincioğlu’nun kulak kemiğini kırmak suretiyle vahim zarara uğratmıştı.

Suçlu bulundu…
Davanın kararını okuyan Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, sanık Özcan Hangün’ü aleyhine getirilen davalardan suçlu bularak mahkum ettiğini açıkladı. Sanık Hangün’ün işlemiş olduğu suçun ciddi ve vahim bir suç olduğuna işaret eden Dağlı, sanık Hangün’e bir fırsat vererek hürriyeti bağlayıcı bir ceza yerine para cezası ile cezalandırmayı uygun ve adil bulduklarını açıkladı. Dağlı, sanık Hangün’ü 15 bin TL para cezasına mahkum ettiğini açıkladı. Ayrıca Dağlı, sanığın 15 bin TL para cezasını ödememesi halinde 3 ay süreyle hapis yatmasına emir verirken 2 yıl süreyle de sulh ve sükûnunu koruyacağına ve benzeri bir suç işlemeyeceğine dair 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesine karar verdi.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum