1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÇİFTE BAYRAM!
ÇİFTE BAYRAM!

ÇİFTE BAYRAM!

Yüzükleri çıkaran Sinem Kobal ve Arda Turan aşkında flaş gelişme. Kobal, bayramda Madrid'e gidip sevgilisiyle buzları eritecek.

A+A-

Evlilikleri yılan hikayesine dönen Sinem Kobal ile Arda Turan; arka arkaya nişan yüzüklerini de attı. 16 Haziran'dan beri yan yana görüntülenmeyen ünlü çiftin ilişkisinin bittiği konuşuluyordu. İddialar karşısında Kobal ile Turan'ın sessiz kalışı da; ayrılık haberlerini doğrular gibiydi.

TEK BAŞINA TATİL

Yüzüğü ilk çıkaran Atletico Madrid'li Arda Turan olmuştu. Tek başına çıktığı Çeşme tatilinde de güzellerin yakın markajında olan futbolcudan birkaç hafta sonra da Sinem Kobal, nişan yüzüğünü rafa kaldırdı. Herkes aşkın bittiğini söylerken; dün sürpriz bir gelişme yaşandı.

TWITTER'DA İLAN!

İlişkisiyle ilgili tek kelime etmeyen Sinem Kobal, twitter'da; "Bayram gezi turu başlasın. Önce memleket, sonra Madrid" diye yazdı. Bu mesajıyla Arda Turan'ın yanına İspanya'ya gideceğini herkese ilan eden güzel oyuncu; ekledi: "Herkes sanki benim yaşantımı benden iyi biliyor. Ne söylenmek isteniyorsa, o söyleniyor ve inanılıyor." Şimdi ise gözler ikilinin Madrid zirvesinden çıkacak kararda!

Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.