1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİGLOS’TA İLGİNÇ KAZA
CİGLOS’TA İLGİNÇ KAZA

CİGLOS’TA İLGİNÇ KAZA

Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu aynı yöne giderken çarpışan...

A+A-

Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu aynı yöne giderken çarpışan Erbil plakalı iki lüks araçtan birisi alev alev yandı

Onur ULAĞ
Girne-Lefkoşa anayolunda dün sabah saatlerinde aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle iki aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında büyük bir şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Ciglos olarak bilinen mevkideki kaza, Girne istikametinden Lefkoşa’ya doğru aşırı sürat ve dikkatsizce seyreden Dana Khsrshid Muhammad Amin (E-23) yönetimindeki EBL 370136 plakalı araçla aynı istikamete seyreden Bave Farooq Jabbar (E-24) yönetimindeki EBL 51517 plakalı arabanın çarpışması sonucu oldu.

Çarpmanın etkisi ile savrulan EBL 370136 plakalı yolun sonlundan çıkarak alev aldı. Yanan araç toprak alan içerisinde durabildi.  Jabbar yönetimindeki araç ise çarpmanın etkisiyle savrularak yolun sol tarafında bulunan bankette durabildi.

Muhammed arabayı bırakıp gitti…
Kaza sonucunda, EBL 370136 plakalı araç içerisinde yolcu olarak bulunan Baban Teyfik (E-28) ve EBL 51517 plakalı aracın sürücüsü Bave Farooq Jabbar yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.  Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.
Kaza sonucu alev alan araç, Girne İtfaiye ekipleri tarafından büyük bir özveri ile söndürüldü.

Kazaya karışan EBL 370136 plakalı aracın sürücüsü Dana Khsrshid Muhammad Amin ise kazadan sonra olay yerinden kaçtı. Sürücü polisin başlattığı soruşturma neticesinde dün akşam saatlerinde bulunarak gözaltına alındı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.