1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİHANGİR'DE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
CİHANGİR'DE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

CİHANGİR'DE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Cihangir köyünde polis tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu ve olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

A+A-

Cihangir köyünde polis tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu ve olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün Cihangir’de park halinde bulunan bir araç içerisinde polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet sigara izmariti bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu araçta bulunan H.Ş. (E-34) ve S.D. (E-31) tutuklanırken, yapılan ileri sorgulamalarında mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen E.T.’nin (E-36) Alayköy’deki ikametgahında yapılan aramada ise beş adet canlı tabanca mermisi bulunarak emare olarak alındı. Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA’DA İZİNSİZ İKAMET  

Lefkoşa’da dün Türkmenistan uyruklu M.R.’nin (E-35) pasaportunda yapılan kontrolde, KKTC’ye girişinde kendisine verilen yasal 30 günlük vizenin dolmasına rağmen yurt dışına çıkmayıp KKTC’de izinsiz ikamet ettiği tespit edildi. Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

KARAOĞLANOĞLU’NDA CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI HAP BULUNDU

Karaoğlanoğlu’nda, S.K. (E-39) ve H.G.’nin (E-47) tasarruflarında cinsel gücü artırıcı toplam 176 adet hap bulunarak emare olarak alındı. Adı edilenler hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

GÜZELYURT’TA ARAÇ YANGINI 

Güzelyurt’ta Aşık Hüseyin Mavideniz adına kayıtlı olup Gürsel Mavideniz’in kullanımında bulunan cip araç, ikametgahının önünde park halinde bulunduğu bir sırada motor bölümünde bulunan elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu tamamen yandı. Soruşturma devam ediyor.

ESENKÖY’DE YANGIN

Esenköy'de, Habip Şahan’ın sorumluluğundaki ambarda bulunan dört römork vigo saman yığını “olduğu yerde ısınması sonucu” alev alarak yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, soruşturma devam ediyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.