1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİKLOS'TA BÜYÜK KAZA!
CİKLOS'TA BÜYÜK KAZA!

CİKLOS'TA BÜYÜK KAZA!

2 kişi arabaya sıkıştı!

A+A-

Haluk DOĞANDOR

Girne Ciklos mevki diye bilinen mıntıkada trafik kazası meydana geldi. Lefkoşa-Girne istikametinde seyreden MT 526 plakalı salon araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarptı.

Girne-Lefkoşa anayolu üzerinde saat 15:50 sıralarında Girne istikametinde seyreden, MT 526 plakalı araç sürücüsü 20 yaşındaki Hasan Çelik, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan ağaçlara çarptı.

Ağacın çarpma sonunda ikiye bölündüğü ve aracın da büyük hasar alarak bölünen ağacın altında kalması üzerine ağaçta sıkışan yaralılar büyük güçlükle çıkarıldı.

Araçta yolcu olarak bulunan ve araç içinde sıkışan yaralılardan, Gökhan Demirdöv daha acil servis ve polis ekipleri gelmeden olay yerinde kazayı gören vatandaşların yardımıyla dışarıya çıkarıldı. Yine araç içinde kalan bir diğer yolcu İlyas Yıldırım, ekiplerin titiz çalışmaları sonucu hafif yaralı olarak araç dışına alındı.

Kaza yerine gelen 112 acil servis ekipleri araç içinde yaralanarak sıkışan sürücü Hasan Çelik’e tıbbi müdahale uygularken, itfaiye görevlileri de yaralıyı araçtan çıkarmak için kesici aletlerle aracın kapılarını söktü.

Biçtiği ağaçların altında kalan araçta sıkışan sürücü Hasan Çelik aracın arka kapısının sökülmesinin ardından, sedyeye alınarak ambulansa konularak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Star Kıbrıs

 

 

1-058.png

Yenidüzen

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.