1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇIKMAZSA BEN BU İŞİ BIRAKIRIM DESE DE, YORUM; İNANDIRICILIK 'SIFIR'
ÇIKMAZSA BEN BU İŞİ BIRAKIRIM DESE DE, YORUM; İNANDIRICILIK 'SIFIR'

ÇIKMAZSA BEN BU İŞİ BIRAKIRIM DESE DE, YORUM; İNANDIRICILIK 'SIFIR'

AK Parti'nin oy kaybettiğini yayan Gezici Araştırma Şirketi KKTC'de de Türkiye karşıtlarının Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını yaymakla meşgul...

A+A-

 

Kıbrıs Postası'nın haberine göre, “Eroğlu ve Siber gibi iki adayın yıpratılması ve Türkiye karşıtlığının prim yapması için hizmet veren araştırma şirketinin inandırıcılığı sıfır” diyen AP 4. ve 5. Dönem Milletvekili Ozan Ceyhun, Gezici Araştırma şirketini KKTC’de algı operasyonu yürütmekle suçladı… Twitter hesabından “AK Parti'nin oy kaybettiğini yayan Gezici Araştırma Şirketi KKTC'de de Türkiye karşıtlarının Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını yaymakla meşgul…” diye yazdı.

“Eroğlu ve Siber gibi iki adayın yıpratılması ve Türkiye karşıtlığının prim yapması için hizmet veren araştırma şirketinin inandırıcılığı sıfır” diyen AP 4. ve 5. Dönem Milletvekili Ozan Ceyhun, Gezici Araştırma şirketini KKTC’de algı operasyonu yürütmekle suçladı…  Twıtter hesabından “AK Parti'nin oy kaybettiğini yayan Gezici Araştırma Şirketi KKTC'de de Türkiye karşıtlarının Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını yaymakla meşgul…” diye yazdı.

“Hizmet” kelimesini büyük harflerle yazan Ceyhun, “Gezici Araştırma Şirketi'nin sözde bedavaya yaptığı KKTC kamuoyu yoklamalarını görürseniz Türkiye'de kimlere HİZMET ettiğini de anlarsınız” şeklinde yazdı.

İşte Ozan Ceyhun’un tweetleri;

“Gezici Araştırma Şirketi Türkiye'de algı operasyonu yapmakla kalmıyor, KKTC'de sözde bedavaya araştırmalarla Türkiye karşıtlarını destekliyor”. “Gezici Araştırma Şirketi'nin sözde bedavaya yaptığı KKTC kamuoyu yoklamalarını görürseniz Türkiye'de kimlere HİZMET ettiğini de anlarsınız”

KKTC'de Türkiye'ye en ağır hakaretlerin yayınlandığı Afrika gazetesinin övdüğü Gezici Araştırma Şirketi AK Parti'ye karşı algı operasyonunda”.

“AK Parti'nin oy kaybettiğini yayan Gezici Araştırma Şirketi KKTC'de de Türkiye karşıtlarının CB Seçim’ini kazanacaklarını yaymakla meşgul!

“KKTC'de Türkiye'ye, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza en ağır hakaretlerin edildiği Afrika Gazetesi Gezici Araştırma Şirketi ile tam ittifak!”

“Eroğlu ve Siber gibi iki adayın yıpratılması ve Türkiye karşıtlığının prim yapması için HİZMET veren araştırma şirketinin inandırıcılığı 0!”

 

GEZİCİ GENEL MÜDÜRÜ NE DEMİŞTİ

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.