1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÇİKOLATADAN ELBİSELER PODYUMDA
ÇİKOLATADAN ELBİSELER PODYUMDA

ÇİKOLATADAN ELBİSELER PODYUMDA

İngiltere'nin başkenti Londra'da çikolatadan yapılmış elbiseler, düzenlenen defile ile çikolata ve modaseverlerin beğenisine sunuldu.

A+A-

İngiltere'nin başkenti Londra'da çikolatadan yapılmış elbiseler, düzenlenen defile ile çikolata ve modaseverlerin beğenisine sunuldu.

ngiltere'de her yıl ekim ayında düzenlenen Ulusal Çikolata Haftası kapsamında ilk kez Londra'ya gelen Salon du Chocolat fuarı, çikolatadan yapılmış elbiselerin yer aldığı moda defilesiyle kapılarını açtı. Çikolata Haftası, en kaliteli çikolata üreticilerini, sektörün önde gelen çikolata markalarını ve çikolata gurmelerini İngiltere'nin farklı şehirlerinde düzenlenen etkinliklerle biraraya getiriyor.

cikol-001.jpg

Dünyanın en büyük çikolata organizasyonu olan "Salon du Chocolat" fuarının Londra'daki gala gecesinde İngiltere'nin ünlü moda tasarımcıları ve birinci sınıf çikolata üreticilerinin ortaklaşa düzenlediği çikolatadan yapılan veya içerisinde çikolata yer alan, çanta, şapka ve kolye gibi aksesuarlarla zenginleştirmiş birbirinden ilginç tasarımlar, canlı mankenler tarafından sunuldu.

cikola.jpg

Defilede en çok ilgi çeken kreasyon, ünlü İsviçre markası "Lindt" çikolatalarından yapılan elbise, şapka ve yelpaze üçlüsü oldu. Anadolu Ajansı muhabirine tasarımı hakkında bilgi veren modacı Lauren Smith, el yapımı elbisenin elbisenin tamamlanmasının iki buçuk hafta sürdüğünü ve yardım almadan her aşamasını kendi yaptığını belirtti. İçi kısmı kumaş olan elbisenin dışına 50 kilogram ağırlında çikolatanın spreyle püskürtüldüğünü ve kalıp çikolataların elbisenin etek ucuna yerleştirildiğini söyleyen Smith, çikolatanın vücut sıcaklığında erimesi nedeniyle zaman zaman zorlandıklarını ifade etti.

cikolat.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.