1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CİMBOM'DA DROGBA ŞOKU!
CİMBOM'DA DROGBA ŞOKU!

CİMBOM'DA DROGBA ŞOKU!

Cimbom'a şok!

A+A-

Bu sezon işlerin ters gittiğini ve huzursuz günler geçirdiğini dile getiren Didier Drogba, 'Mutlu değilim. Bu yüzden teklifleri değerlendirme kararı aldım' sözleriyle ayrılık sinyali verdi.

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında 1.5 yıllığına renklere bağlanan Fildişili yıldız sezon sonunda ayrılmayı düşünüyor.

Ünal Aysal yönetimi, sezon başından bu yana Drogba'nın oyuncu-antrenör olarak devam etmesi konusunda nabzını yoklamış, 35 yaşındaki Drogba'dan "Kendimi 2 yıl daha aktif şekilde devam edecek kadar iyi hissediyorum. Bu nedenle şu an antrenörlüğü düşünmüyorum" yanıtını almıştı. Sarı-Kırmızılılar, kısa süre önce 1+1 yıllık sözleşme uzatma önerisi götürmüş, ancak Drogba'dan kesin bir cevap gelmemişti.

'Demoralize ediyor'

Habertürk'ün haberine göre; yakın çevresine dert yanan Drogba, İstanbul'u çok sevdiğini ancak Galatasaray'da mutlu olmadığı için nikah tazelemeye yanaşmadığını itiraf etti. Yıldız golcü, "Çin'den hem rekabetten uzaklaştığım ve hem de sözleşme şartları yerine getirilmediği için ayrıldım. Galatasaray'ın teklifi de çok cazipti ve Şampiyonlar Ligi beni çağırıyordu. Geçen sezon oynadığım futboldan ve yaptıklarımızdan keyif aldım. Ama bu sezon işler düşündüğüm gibi gitmiyor. Benim için önemli olan, bulunduğum yerde mutlu olmak. Mutlu değilim. Takımdaki huzursuzluklar da beni demoralize ediyor. Bu yüzden gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldım." diye konuştu.

STAR

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.