1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNAYET DAVASI BAŞLIYOR!
CİNAYET DAVASI BAŞLIYOR!

CİNAYET DAVASI BAŞLIYOR!

Eşi Burcu Okumuş’u sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Özgür Okumuş, ilk tahkikat duruşması için yargıç huzuruna çıktı

A+A-

Sedef BOŞNAK

Eşi Burcu Okumuş’u Gazimağusa’da sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Ardahanlı Özgür Okumuş’un yargılanmasına başlandı.

Toplumda büyük infial yaratan, Burcu Okumuş cinayetiyle ilgili Özgür Okumuş, dün, ilk tahkikat duruşması için, hükümsüz tutuklu bulunduğu cezaevinden, Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne götürüldü.

Gazimağusa’da Yemen Kahvesi isimli işyerinin yan tarafında bulunan otobüs durağı arkasında, yasaya aykırı bir fiil ile eşi olan Burcu Okumuş’u tasarrufunda bulundurduğu ağız uzunluğu 11, toplam uzunluğu ise 25,5 santim olan yeşil saplı bıçakla öldüren Özgür Okumuş, aleyhindeki davalardan itham edildi.

ddf933fc25ffa1f8ea869a0575468d63.jpg

“Taammüden adam öldürme”, “adam öldürme” ve “kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından methaldar olan Özgür Okumuş, eşini,18 Nisan 2017 tarihinde 5 bıçak darbesiyle herkesin gözü önünde öldürmüştü.

Duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Yardımcısı Hasan Boşnak, sanık ve sanık adına avukat İbrahim Demirtaş hazır bulundu.

Savcı Hasan Boşnak, meseleyle ilgili ilk tanığı olan Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görev yapan Polis Memuru Vedat Bilginaylar’ı yeminli şahadete çağırdı.

Tanık polis Vedat Bilginaylar, meselenin tahkikat subayından aldığı direktif doğrultusunda, mahkemeden temin ettiği arama emri müzakeresince, sanığın evinde Polis Memuru Kemal Şeherli ve Hüseyin Osum ile birlikte arama yaptığını söyledi.

Vedat Bilginaylar, konu evde, bir poşet içerisinde, 4 adet içi boş Efes extra cam şişeyi bularak emare aldığını anlattı ve konu şişeleri mahkemeye emare sundu.

Mahkemenin Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, davayla ilgili emare sunulacak kamera kayıtlarının izlenebilmesine olanak sağlanması amacıyla, davayı bugüne tehir etti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.