1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNAYET İLE İLGİLİ DAÜ NE AÇIKLAMA YAPTI?
CİNAYET İLE İLGİLİ DAÜ NE AÇIKLAMA YAPTI?

CİNAYET İLE İLGİLİ DAÜ NE AÇIKLAMA YAPTI?

Tüyler ürpeten olaya DAÜ'den açıklama;

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü dün akşam DAÜ'deki özel bir yurtta meydana gelen cinayetle ilgili olarak açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

'Özel bir yurtta, 23 Kasım 2015 Pazartesi günü, saat 00:30 sıralarında meydana gelen üzücü olayda bir öğrencimiz hayatını kaybetmiştir. Üniversite olarak olaydan büyük üzüntü duymaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, yaslı ailesine başsağlığı dileriz. Bu üzücü olayla ilgili her türlü hukuki soruşturma ve inceleme, Gazimağusa Savcılığı ve Polis Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte ve Üniversite Rektörlüğümüz tarafından takip edilmektedir.

Elde edilen ilk bilgilere göre meydana gelen menfur olay aynı odayı paylaşan iki öğrencimiz arasında büyük bir sessizlik içerisinde yaşanmıştır. Üniversite sınırlarımız içerisinde güvenlik önlemleri, her zamanki gibi, en üst seviyede tutulmakta ve kampüsümüz güvenlik kameraları ile 24 saat izlenmektedir.

Üniversite sınırları içerisinde hiçbir güvenlik zaafiyetinin bulunmadığı ve bu konuda yapılan yanlış ve yanlı haberlerin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığı hususunu tüm kamuoyunun bilgisine getiririz. Basın etiğine sığmayan bu türdeki haberlerin, bundan böyle yapılmaması için ilgili birimlerimizden doğru bilgilerin alınması büyük önem arz etmektedir. Değerli basın mensuplarımızın, bu gibi önem arz eden, öğrenci ve ailelerimizi doğrudan ilgilendiren konularda gereken hassasiyeti göstereceğine olan inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygı ile duyrulur.'

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.