1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNAYET SON ANDA ÖNLENDİ!
CİNAYET SON ANDA ÖNLENDİ!

CİNAYET SON ANDA ÖNLENDİ!

Tetikçi getirildi!

A+A-

Güneyde çeteler savaşının kızışması üzerine Yunanistan’dan tetikçi getirildi

Larnaka’da yeraltı örgütlerinin, yıllık milyonlarca Euro gelir sağlayan elektronik kumar ve yatırımcılara “koruma sağlama” sektörünü kontrolleri altına almak için birbirleriyle savaş halinde olduğu, bu kapsamda bir de 3’lü cinayet planlandığı haber verildi.

   Simerini gazetesi konuyla ilgili haberi “Larnaka’da Çeteler Savaşı... Planlanan Üçlü Cinayet Polis Tarafından Engellendi... Bir Şüpheli Tutuklandı, Üçü Aranıyor” başlığıyla manşete çekti.
    Habere göre çeteler arası savaşta, çetelerden birinin elebaşının, rakip çetenin elebaşı ile diğer iki üst düzey üyesinin “kellesini” istemesi üzerine cinayet planı yapıldı. Cinayetin tetikçilik görevi de yeraltı dünyasında “korkunç tetikçi” lakabıyla tanınan Yunan’a verildi. 
   Ancak plana dahil olanlardan biri polise giderek bilgi verdi. Bunun üzerine 55 yaşındaki çete üyesi tutuklandı ve üçlü cinayet planı bozulmuş oldu. Tutuklanan kişinin Platres’te yasadışı kumarhane işletmekte olan ve Yunan tetikçiye silah sağlamayı teklif eden Limasollu bir Rum olduğu belirtildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.