1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "CİNNET GEÇİRİP CİNAYETİ İŞLEDİM!"
"CİNNET GEÇİRİP CİNAYETİ İŞLEDİM!"

"CİNNET GEÇİRİP CİNAYETİ İŞLEDİM!"

Vahşi cinayette şok açıklama!

A+A-

Ayrıldığı imam nikahlı eşi Gamze Pehlivan’ı 39 kez bıçaklayan ve üzerine benzin döküp ateşe vererek öldüren Suat Aşır, 90 günlük tutukluluk süresi dolduğu için dün çıkarıldığı mahkemede suçunu inkar etmedi.

Emine UYSAL

Ayrıldığı imam nikahlı eşi Gamze Pehlivan’ı 12’si tek başına öldürücü, 3’ü de kesi olmak üzere toplam 39 kez bıçaklayan, ağır yaralı halde olan kadının üzerine benzin döküp ateşe veren Suat Aşır’ın 90 günlük tutukluluk süresi dün doldu.

Dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan Suat Aşır, “Cinnet nedeniyle oldu, pişmanım” dedi.

Yargıç Vedia Berkut Barkın’ın huzuruna çıkarılan zanlı Suat Aşır, avukatının olmadığını beyan etti.

Savcı Atilla Enver Etkin, “Suat Aşır’ın üç aylık tutukluluk süresi doldu. Mesele çok ciddi” dedi. Savcı Etkin, davanın duruşmasının yapılacağını beyan edip, davanın ertelenmesini talep etti.

Yargıç Vedia Berkut Barkın, davayı 10 Ağustos’a erteleyerek, Aşır’ın tutukluluğunun devamına emir verdi.

Suat Aşır’, “Taammüden adam öldürme”, “Kanunsuz bıçak taşıma”, “Şiddet tehdidi”, “Zorla adam kaçırma” suçlamalarıyla itham edilecek.

Bıçakladı, benzin döküp yaktı

Turist statüsündeki, zanlı Suat Aşır 20 Nisan’da saat 13.55’te Haspolat’ta UKÜ İşletme Binası önünde hediyelik süs eşyası satan Gamze Pehlivan’ın vücudunun çeşitli yerlerine ağız uzunluğu 30 santim, toplam uzunluğu 41 santim olan siyah saplı bıçağı 36 defa sokup, 3 kez de kesi atmak ve bir buçuk litre pet şişe içindeki benzini kadının üzerine döküp ateşe vererek, ölmesine neden olmakla yargılanacak.

Suat Aşır, olay mahallinden koşarak ayrılmış ve Lefkoşa-Gazimağusa anayoluna çıkıp yol kenarında park halindeki Rapa LTD’e ait Fehmi Ummak’ın yönetimindeki araca binerek, bıçakla tehdit ederek Ummak’ın kendisini Lefkoşa’ya götürmesini sağlamıştı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube ekibi, korkunç cinayetle ilgili yaptığı soruşturmada, zanlının Gamze Pehlivan’ın üzerine döktüğü benzinin yanı sıra, cinayeti işlediği bıçağı olaydan iki gün önce satın aldığını ve kadını bu süreçte takip ettiğini belirlemişti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.