1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. CİNSEL FANTEZİ OYUNCAKLARI VAR AMA...
CİNSEL FANTEZİ OYUNCAKLARI VAR AMA...

CİNSEL FANTEZİ OYUNCAKLARI VAR AMA...

Cinsel fantezi oyuncakları var ama...

A+A-

Yarı zamanlı modellik yapan genç kadın, takıntılı olduğu cinsel fantezi oyuncaklarından bir koleksiyon yaptı lakin nadir görülen ve dayanılmaz acılar yaşatan rahatsızlığından ötürü hiçbirini kullanamadı.
 
İLK CİNSEL FANTEZİ OYUNCAĞINI 17 YAŞINDA ALMIŞ
 
İngiltere'nin Bristol şehrinin Patchway kasabasında yaşayan 22 yaşındaki Catherine Cullen, kendisine on yedi bin liradan fazla bir paraya mal olan cinsel fantezi oyuncaklarının ilkini henüz 17 yaşındayken satın almış. İçinde 26 titreşimli fantezi oyuncağı, 12 yapay penis ve 60 geceliğin de bulunduğu koleksiyonunu siyah bir çantanın içinde, gardrobunun üzerinde saklıyor. Cinsellikle ilgili her şeye takıntılı olmasına rağmen, genç kadın yaşadığı nadir görülen rahatsızlıktan ötürü cinsel fantezi oyuncaklarının hiçbirini kullanamıyor.
 
TÜM HAYATI BOYUNCA AĞRILAR ÇEKMİŞ
 
Tıpta 'endometriyoz' olarak adlandırılan rahatsızlığı sebebiyle Catherine'in rahim astarından küçük parçalar rahminin dışında bulunuyor. Bu durum genç kadında sürekli ağrılara sebep oluyor. Ayrıca cinsel ilişki sırasında dayanılması güç acılar veriyor. Bu sebepten ötürü Catherine, koleksiyonunda bulunan hiçbir parçayı kullanamıyor. 22 yaşındaki genç kadın; "Cinsel fantezi oyuncaklarına ve geceliklere takıntılıyım, sanırım kendimi ancak bu şekilde ifade edebilirim. Koleksiyonumda birçok parça ürün var ama henüz hiçbirini kullanamadım. Endometriyoz hastalığımdan dolayı tüm hayatım boyunca ağrılar yaşadım." sözleriyle yaşadığı durumu sözlere döktü.
 
HASTALIĞINDAN ÖTÜRÜ ÇOK GÜÇLÜ BİR İLAÇ KULLANIYOR
 
Özellikle ergenlik döneminde dayanılması çok zor ağrılar çektiğini ifade eden genç kadına geçtiğimiz ağustos ayında endometriyoz teşhisi kondu. Catherine sürekli hissettiği ağrıları baskılaması için güçlü bir ilaç kullanıyor. Bu ilaç sayesinde artık cinsel hayatını normal bir insan gibi yaşayabileceğini düşünüyor. Lakin cinsel fantezi oyuncaklarının hala kendisine acı vereceğini düşünüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.