1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ!
CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ!

CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ!

Şantaj çetesi mahkemeye çıkarıldı!

A+A-

Star Kıbrıs'ta yer alan habere göre; Ses ve görüntü kayıt cihazları ile bazı şahsıların cinsel içerikli görüntülerini çekip, şantaj aracı olarak kullanan bankacı Didem Uçak, medyum Arife Oğuzzoğlu, Muharrem Tanrıverdi ve İsmail Dimilliler dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Özel Soruşturma Biriminde görevli polis çavuşu, zanlıların Şubat-Mayıs 2018 tarihinde meydana gelen “özel hayatın gizliliğini ihlal”suçundan tutuklandıklarını söyledi. Polis, zanlı Didem Uçak’ın radyo görünümlü görüntü ve ses kaydı cihazı ile yatak odasında müştekinin cinsel içerikli görüntülerini çektiği iddiasıyla tutuklandığını söyledi. Polis, mesele ile bağlantılı olarak Arife Oğuzoğlu İsmail Dimilliler, Muharrem Tanrıver’in de yakalandığını anlattı. Polis, Lefkoşa’da bir bankada çalışan zanlı Uçak’ın görüntülerini çektiği müştekinin banka hesap bilgilerini elde edip zanlı Dimilliler ve zanlı Tanrıver’e verdiğini de aktardı.

Olayda kullanılan radyo görünümlü cihazın emare olarak alındığını kaydetti. Mesele ile bağlantılı olan zanlı Oğuzoğlu’nun fal ve büyü işleri yaptığı işyerine de operasyon düzenlendi. Zanlının işyerinde masa saati görünümlü ses ve görüntü kayıt cihazı ele geçirildiği açıklandı. Polis, zanlının Dimilliler’in evinde ve aracında yapılan aramada ise 13 canlı mermi ele geçirildiğini açıkladı. Zanlıların evlerinde ayrıca tabletler, bilgisayarlar, zanlı Oğuzoğlu ile Tanrıver’in birlikte kaldığı evde 12 kurusıkı mermi ve kurusıkı ele geçirildi.

Zanlıların 13 Temmuz’da mahkemeye çıkarılarak aleyhlerinde 3 gün emir alındığını, bu süre içerisinde yapılan incelemede zanlı Tanrıver’in tasarufunda bulunan harddiskte müştekinin görüntülerinin tespit edildiğini söyleyen polis, ayrıca ses kayıtları da ele geçirdiklerini açıkladı. Ses kayıtlarında zanlıların müştekiden nasıl para sızdıracaklarına dair planlama konuşmaları olduğunu, bunların araştırılacağını belirterek zanlıların 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç zanlıların 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.