1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTEMEYEN EŞİNİ ÖLDÜRMEYE KALKTI
CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTEMEYEN EŞİNİ ÖLDÜRMEYE KALKTI

CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTEMEYEN EŞİNİ ÖLDÜRMEYE KALKTI

Kendisiyle cinsel ilişkiye girmediği gerekçesiyle eşinin boğazını kemerle sıkıp öldürmeye çalıştıktan sonra darp eden Ramazan Kurt tutuklandı

A+A-

Gazimağusa’nın Maraş Bölgesi’nde önceki günün ilk saatlerinde akıl almaz bir olay yaşandı. Ramazan Kurt’un, kendisiyle cinsel ilişkiye girmediğini öne sürdüğü eşinin önce boğazına kemer dolayıp sıkarak öldürmeye çalıştığı ileri sürüldü. Kurt’un daha sonra da talihsiz kadını öldürmekten vazgeçip ciddi şekilde darp ettiği söylendi.

Polis tarafından tutuklanan Ramazan Kurt hem poliste verdiği gönüllü ifadede hem de mahkemede Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine suçlamaları kabul etti.

Mahkemeden “pişmanım” diye konuşan zanlı Ramazan Kurt’un akıl sağlığından şüphe eden polis hem zanlının bu durumun kontrolünü yapmak için, hem de zanlıyı eşinin ailesinden korumak için mahkemeden 3 günlük tutukluluk emri aldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis çavuşu Neyfel Ergün’ü tanık olarak dinletti.

Tanık polis zanlının 22 Eylül 2013 tarihinde saat 02.00’da Maraş’ta evinde yatak odasında kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istemediği ve ayrılmak istediği gerekçesiyle eşinin boğazını siyah kemer bağlayıp öldürmek kastıyla sıktığını söyledi.

Zanlının eşini öldürmekten vazgeçmesi üzerine söz konusu kemerle kadının sırtına vurarak ciddi şekilde darp ettiğini anlatan tahkikat memuru, zanlının daha sonra tespit edilerek tutuklandığını bildirdi.

Polis Çavuşu Neyfel Ergün zanlının akıl sağlığı kontrolünün yapılabilmesi için Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürülmesi gerektiğini bildirirken zanlının hayat güvenliğinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

Tanık polis mahkemeden tüm bu nedenlerden dolayı zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemenin söz vermesi üzerine zanlı “ pişmanım” diye konuşurken, Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalması yönünde karar verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.