1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Cinsel Organından Öyle Birşey Çıktı ki...
Cinsel Organından Öyle Birşey Çıktı ki...

Cinsel Organından Öyle Birşey Çıktı ki...

Cinsel organına saklamış...

A+A-

ABD'de bir kadın, cinsel organında uyuşturucu saklarken yakalandı

ABD'nin Alaska eyaletinde bir çift, seks oyuncakları satan bir mağazada sahte parayla alışveriş yapmak isterken yakayı ele verdi. Olayı bir hayli ilginç kılan ise, 31 yaşındaki Chelsea Sperry'nin cinsel organına uyuşturucu sakladığının ortaya çıkması oldu.

Mahkeme belgelerinden edinilen bilgiye göre; 30 Kasım'da Sperry, sevgilisi Jeff Martin ile birlikte sahte 100 dolarla alışveriş yapmak istedi.

 
Seks oyuncakları satan mağazanın çalışanları durumdan şüphelenerek polise haber verdi. Bu sırada Sperry, sevgilisinden bir tomar para alıp mağazadan ayrıldı.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri Sperry'yi yandaki benzin istasyonunda durdurdu ve bölge hapishanesine götürdü.
 
HAPİSHANE MEMURU ŞÜPHELENİNCE...
 
Sabıkası olan Sperry, askıya alınmış ehliyetle araç kullandığı ve şartlı tahliye kurallarını ihlâl ettiği için kayda alınırken, bir hapishane memurunun genç kadının hareketlerinden şüphelenmesi her şeyi ortaya çıkardı.
 
Yapılan aramada Sperry'nin üzerinden hepsi sahte olmak üzere altı adet 100, üç tane 50, yedi tane 20 ve bir adet de 10 dolar çıktı. Arama genişletilince kadının cinsel organına gizlenmiş sekiz gram metamfetamin içeren iki poşet ile yedi morfin sülfat hapı ve iki de eroin dolu poşet bulundu.
 
İngiliz Daily Mail’in haberine göre; 5 bin dolar kefaletle serbest bırakılan Sperry hakkında, uyuşturucu kullanmak ve sahtecilikten soruşturma açıldı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.