1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Cinsel organını kestirecek!
Cinsel organını kestirecek!

Cinsel organını kestirecek!

Şok!

A+A-

Kolombiya'nın Valle Del Cauca bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Eric Yeiner Hincapie Ramirez isimli bir genç annesinin ölümünden beri kendisine korkunç şeyler yapıyor...

Kolombiya'da 22 yaşındaki Eric Yeiner Hincapie Ramirez isimli genç "iskelete benzemek" için 2 yıllık bir ameliyat sonucunda burnunu ve kulaklarını kestirdi. Şimdi ise üreme organlarını kestirmeyi düşünüyor. 

12 yaşındayken annesini kaybeden Ramirez yaşadığı bu acıdan sonra vücudunu değiştirmeye başladı.

--3811488.jpeg

Önce annesinin yüzünü sırtına dövme yaptırdı sonra ise yaşayan bir iskelete benzemeyi istemeye başladı. Daha sonra dövme sanatçısı arkadaşı Ramirez'in burnunun ucunu ve kulaklarını kesti. 

Ramirez, "Hepimiz aynıyız. Kız ya da erkek, genç ya da yaşlı olmanız fark etmiyor. Her zaman aynıyız: Bir iskelet." diye konuşuyor. 

Los Informantes programına konuşan Ramirez, hayalinin üreme organlarını aldırmak olduğunu söyleyip ekliyor; "Bu sayede tamamen düz olup bir iskelet gibi görünebileceğim" diyor. 

--3811489.jpeg

Annesinin ölümüyle ilgili olarak konuşan Ramirez, annesi öldüğünü anladığından beri bir kafatasına benzemek istediğini ve bir kafatası gibi görünme arzusunun artık bir iskelete benzetme durumuna dönüştüğünü söylüyor.

--3811490.jpeg

Genç adam ayrıca, intihar eğilimlerinin olduğunu ve mezarlıktayken kendisini evde hissettiğini söyleyip "Yerin iki metre altına gömülmek istiyorum, ölü insanların yanındaymışım gibi hissediyorum. Huzur içinde, uyum içinde olmak, o kadar acı çekmemek gibi." diye ekliyor. 

Ramirez ayrıca, insanların kendisini gördüğünde çığlık çığlığa bağırmalarına karşılık kahkaha attığını ve acının kendisine bir ilaç gibi geldiğini belirtiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.