1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNSEL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI
CİNSEL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

CİNSEL PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Sistemik Psikoterapi Enstitüsü’nden Prof. Dr. Turan Akbaş tarafından Girne’de verilen 6 modüllük eğitimin ilk modülü başarı ile tamamlandı.

A+A-

 

Cinsel Psikoterapi Eğitimi 6 modülden oluşacak…

Cinsel terapi konusunda kursiyerlerin teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme becerisi kazanmalarına yönelik olarak toplam 6 modülde oluşan eğitimin birincisi Prof. Dr. Turan Akbaş tarafından Girne’de verildi. 

Prof. Dr. Akbaş; Amacımız ruh sağlığı alanında çalışacak profesyonellerin, teorik bilgilerini pratiğe aktarmaktır…

Prof.Dr Turan Akbaş, Cinsel Psikoterapi Eğitimi’nin amacının cinsellik, cinsel gelişim, cinsel bozukluklar, cinsel kimlik, cinsel yönelim, cinsel istismar gibi konularda çalışan veya çalışacak kişilerin yanısıra, toplumun bu konularda bilinçlendirilmesinde görev alacak sağlık ve ruh sağlığı profesyonellerinin teorik bilgilerini pratiğe aktarmak olduğunu vurguladı. 

Cinsel psikoterapi tekniklerini öğretiyoruz…

Prof. Dr. Turan Akbaş, cinsel terapi eğitimi verirken hedeflerinin cinsel terapiyi ve formülasyonu anlatmak, formülasyonun cinsel işlev bozukluklarına göre adaptasyonunu öğretmek, seansların içeriği ve nasıl yapılandırıldığı noktasında cinsel terapi tekniklerini öğretmek ve bunları da pratiğe aktarmak olduğunu söyledi. 

2. Modül 11-12 Nisan’da…

Hekimler, psikologlar, psikolojik danışmanlar, sosyal hizmet uzmanları ve aile danışmanlığı eğitim almış meslek grubu mensuplarının katılabileceği Cinsel Psikoterapi Eğitimi’nin 2. Modülü 11-12 Nisan 2015’de yapılacak. 

1. Modüle katılmayanlar, 2. Modüle katılabilecek…

Halkla İlişkilerini Uzm. Psikolojik Danışmanı Peyman Hassoy’un yürüttüğü ve Kuzey Kıbrıs Koordinatörlüğünü de Dr. Serkan Mutluoğlu’nun yaptığı Eğitimin 1. Modülüne katılamayanlar, ilk modülü daha sonra tamamlamak koşulu ile 2. Modüle katılabilecekler (Karaoğlanoğlu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek 2. Modül Eğitimi için ön kayıt ve ayrıntılı bilgi:  0542 854 54 21).

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.