1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNSEL TACİZDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
CİNSEL TACİZDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

CİNSEL TACİZDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cinsel tacizden cezaevine gönderildi

A+A-

Elmas TOKAY

Girne'de faaliyet gösteren bir markette çalışan kasiyer kız, dün, Pakistan uyruklu Sheraz Ali Khan'ın küfür ve tacizine uğradı. Market içerisine girerek kasiyer kıza ilk önce cinsel içerikli küfredip daha sonra da "senden çocuk yapmak isterim" diyen Khan, polis tarafından tutuklandı. Khan dün Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı ve davaları görüşülünceye kadar cezaevine gönderildi. Tahkikat memuru şahadet verdi Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğullan 'nin huzurunda görüşülen davada, iddia makamı adına hazır bulunan Savcı Emine Taşkın, Girne Adli Şube Amirliği'nde görevli polis memuru Ali İsa Karlankuş'u tanık olarak çağırdı.

Meseleyle ilgili olguları mahkemeye aktaran Karlankuş, zanlıyla ilgili tahkikatın tamamlandığını, 2014 yılı mayıs ayında KKTC'ye bir aylık vize ile giriş yaptığını, çalışma izni ve oturma izninin bulunmadığını ifade etti.

 Karlankuş, zanlının, KKTC'de hiçbir bağı olmadığını ve günübirlik işler yaparak geçimini sağladığını belirterek, bu aşamada zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Sunulan şahadeti ve zanlının KKTC'deki statüsünü dikkate alan Yargıç Gökan Asafoğullan, zanlı Sheraz Ali Khan'ı davaları görüşülünceye kadar 8 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi'ne gönderdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.