1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. CİNSEL TERCİHLERİNİ BİLMESEM...
CİNSEL TERCİHLERİNİ BİLMESEM...

CİNSEL TERCİHLERİNİ BİLMESEM...

Şok yorum!

A+A-

Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl'a şok yorum: Cinsel tercihlerini bilmesem...

Kayıtdışı adlı dizide izlediğimiz Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl'la Miami'de çekilmiş eski bir karesini paylaştı, sosyal medyada ortalık karıştı.

Oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabını genellikle ailesiyle birlikte geçirdiği keyifli vakitlere dair kareleri paylaşmak için kullansa da zaman zaman dostlarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafları da paylaşıyor.

Şimdilerde fox tv’de yayınlanan Kayıtdışı adlı dizide başrolü oynayan Erkan Petekkaya yakın dostu popçu Sinan Akçıl’la Miami’de çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

5-028.jpeg

TEPKİ DE VAR ÖVGÜ DE!
 
‘Hatıra’ notunu düştüğü karede birbirlerine bakarken görülen ikilinin bu fotoğrafını ‘fazla samimi’ bulan takipçileri olduğu kadar sanat camiasında böylesi bir dostluğun olmasının takdir edilmesi gerektiğini savunanların sayısı da bir hayli fazla oldu.
 
'CİNSEL TERCİHLERİNİ BİLMESEM...'
 
Şarkıcı Ömür Gedik ikilinin bu pozunu, "Çok şekerler ya. Cinsel tercihlerini bilmesem deli gibi seven iki âşık derdim. Öyle güzel bakmışlar birbirlerine. Bu bakışların darısı sevgililerinin, eşlerinin başına." şeklinde yorumladı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.