1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel evleniyor
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel evleniyor

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel evleniyor

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel evleniyor

A+A-

Ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren DJ Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel yaşadıkları aşkı nikah masasına taşımaya karar verdi. Dün bir hastane çıkışı konuşan Demirel, ailelerin tanışacağını ve evlenmeyi düşündüklerini söyledi.

Katıldığı moda programıyla ünlenen ve sonrasında cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek Neslihan olan adını Doruk Doğrusöz olarak değiştiren DJ, sporcu sevgilisinden ayrıldıktan sonra şarkıcı Sevda Demirel ile el ele görüntülendi. Dün rahatsızlanarak hastanelik olan çiftten Demirel, muhabirlerle sohbet ederken evlilik bombasını da patlattı.

“AŞKIMI ONA HİSSETTİRMEDİM”

Rahatsızlandığı için apar topar sevgilisiyle hastaneye giden Sevda Demirel, hastane önünde kendilerini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Uçankuş mikrofonlarına konuşarak ilişkisinden ve Doğrusöz’e nasıl aşık olduğunda bahseden Sevda Demirel, “Ben Doruk’un bir tane fotoğrafına aşık oldum. Fakat aşkımı ona hissettiremedim. Ben ilk defa böyle bir şey hissettim. Acayip bir enerjisi var ve çok yakışıklı” şeklinde konuştu.

“NEDEN OLMASIN”

Doruk Doğrusöz ise yeni ilişkisi hakkında “Her şey güzel gidiyor” dedi. Evlilik ile ilgili konuşan Doğrusöz “Neden olmasın” diyerek evlilik sinyalini verdi. Annesinin yanına geleceğini ve iki ailenin bir araya gelip yemek yiyeceklerini duyuran Sevda Demirel sözlerine şöyle devam etti: “Türk halkının ne gördüğü umurumda değil. Bugüne kadar Türk halkı birçok şeyi tolere etti. Selin Ciğerci de evlendi, biz yuva kurmak istiyoruz.”

KISA SÜRELİ PANİK YAŞAMIŞLARDI

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan ikilinin birliktelikleri önceki akşam Harbiye’deki bir mağazadan çıkarken yakalanmalarıyla ortaya çıkmıştı. El ele görüntülenen ikili, flaşların patlamasıyla kısa bir panik yaşasa da sonrasında rahat tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.