1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİ İLE TEHDİT ETTİ
ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİ İLE TEHDİT ETTİ

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİ İLE TEHDİT ETTİ

Gönyeli’de birlikte olduğu kız arkadaşı ile cinsel görüntülerini kaydedip şantaj için kullanan

A+A-

Gönyeli’de birlikte olduğu kız arkadaşı ile cinsel görüntülerini kaydedip şantaj için kullanan zanlı Velad Dinler tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Şerif Avcil olayla ilgili bulguları aktardı. Avcil huzurda bulunan zanlı Velad Dinler’in Ocak – Kasım 2016 ayları arasında kız arkadaşı olan 19 yaşındaki kız ile Gönyeli’deki ikametgâhında aralarında geçen cinsel yakınlaşma ile konu kızın çıplak görüntülerini telefonuna kaydettiğini söyledi. Polis zanlının kız arkadaşının kendisini terk etmesi üzerine konu görüntüleri gösterip barışması konusunda tehdit ettiğini ayrıca 28 Kasım tarihinde kızın yanına giderek barışmak için kendisi ile konuştuğu esnada tokat attığını söyledi. Polis zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanı devam ettiğini ve alınması gereken ifadeler ve emareler olduğunu bu nedenle tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün poliste tutuklu kalacak

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı utanç duyduğunu ve pişmanlığını dile getirdi. Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.