1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇIRALI YENİ SEÇİLEN AP BAŞKAN YARDIMCILARINI TEBRİK ETTİ
ÇIRALI YENİ SEÇİLEN AP BAŞKAN YARDIMCILARINI TEBRİK ETTİ

ÇIRALI YENİ SEÇİLEN AP BAŞKAN YARDIMCILARINI TEBRİK ETTİ

Çıralı Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcılığına seçilen on dört başkan yardımcısına birer mektup göndererek tebrik etti.

A+A-

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Çıralı Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcılığına seçilen on dört başkan yardımcısına birer mektup göndererek tebrik etti.

KTSO’dan yapılan açıklamaya göre, Çıralı tebrik mektubunda şunları paylaştı;

“Kıbrıs Türk Sanayi Odası olarak Avrupa Parlamentosu başkan yardımcılığına seçilmenizden ötürü sizleri kutluyorum.

KTSO olarak Kıbrıs’ta çözüm ve Avrupa Birliğine vermiş olduğumuz desteği önümüzdeki süreçte de sürdürmeye devam edeceğiz.

Odamız özellikle Avrupa Birliği ile var olan ilişkileri ileriye götürmek üzere çalışmalarını artırarak devam ettirmektedir.

Özellikle Kıbrıs’ta iki lider tarafından mutabakata varılan ‘Ortak Metin’ sonrası oluşan olumlu hava ve müzakere süreci ile birlikte bizler de sürece her yönden katkıda bulunmak için çalışmaktayız.

KTSO adanın yeniden birleşmesine ve çözüme doğru giden yolda zorlukların ve fırsatların bilincinde olarak Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Birliği’nin diğer kurumları ile var olan ilişkilerini güçlendirme ve sürece katkı yapma misyonunu sürdürmektedir.

Bu yönde Kıbrıs Türk ekonomisinin içinde bulunduğu zorluklar, kuzey ekonomisinin güneyin ekonomisi ile yakınlaştırılması, Avrupa Birliği’ne uyum süreci ve AB standartlarının yakalanması ve yerleşmesi noktada sizlerin başkan yardımcılığınızda Avrupa Parlamentosu ile iyi ilişkiler içerisinde olacağımıza inanmaktayız.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.