1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU!
ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU!

ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU!

Maçı bırakıp onu izlediler...

A+A-

Tuttuğu takım kazanınca soyundu

Avustralya’da Hawthorn Hawks ve Sydney Swans futbol takımları arasında oynanan maç öncesinde “Hawthorn maçı kazanırsa anadan doğma soyunacağını” söyleyen İskoçyalı model Heather McCartney sözünü tuttu.

26160689.jpg

Maçın sona ermesinin ardından şirket locasındaki koltuğundan fırlayıp soyunmaya başlayan modelin diğer taraftarlarca çekilen fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Ancak McCartney’in “sevinç gösterisi” polisin duruma müdahale etmesi ile tatsız bitti. 26 yaşındaki model tutuklanmamak için polis memurlarını ısırmaya çalışınca sert bir şekilde kelepçelendi ve stadyumdan çıkartıldı.

26160629.jpg

Olaydan sonra İskoçya’nın Daily Record gazetesine konuşan McCartney, “O davranışları ilaç aldıktan sonra çok fazla alkol tükettiği için sergilediğini” iddia etti.

Avustralya basını genç modelin nezarette bir gece geçirdikten sonra Melbourne Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktığını ve 300 dolar para cezasına çarptırıldığını yazdı.

Bazı Avustralya gazeteleri yaşananların futbol maçına dikkat çekmek için yapılmış bir “gösteri” olarak tanımladı ve McCartney’in tribünde soyunması için takım yetkilileri tarafından tutulan bir eskort olduğunu iddia etti.

İskoç model iddiaları yalanladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.