1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÇIRILÇIPLAK YAKALANDI SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ.
ÇIRILÇIPLAK YAKALANDI SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ.

ÇIRILÇIPLAK YAKALANDI SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ.

Çırılçıplak yakalandı sosyal medyanın diline düştü.

A+A-

Justin Bieber çıplak yakalandı.Genç şarkıcı Justin Bieber tatile gittiği Bora Bora'da kiraladığı villada çırılçıplak görüntülendi.

Sevgilisi olduğu ileri sürülen Jayde Pierce'in de eşlik ettiği Bieber, paparaziler tarafından uzaktan çekilen bu fotoğrafların basına yansımasından sonra sosyal medyanında 'diline düştü'.

1-523.jpg

Justin Bieber, İngiliz model Jayde ile buluşmak için özel bir uçakla Bora Bora'ya gitti. Burada bir villa kiralayan genç şarkıcı tatilin keyfini çıkarmaya başladı.

2-309.jpg

Kimsenin kendisini görmediğini düşünen Bieber, kiraladığı villadan çırılçıplak çıktı. Havuza doğru ilerleyen genç şarkıcının o anları kendisini uzaktan takip eden paparazzilerin objektiflerine yansıdı.

3-179.jpg

Bieber çırılçıplak havuza doğru ilerlerken Jayde Pierce de üzerinde beyaz bir bornozla oturup cep telefonuyla ilgilendi.

4-085.jpg

Justin Bieber'ın fotoğrafları kısa zamanda sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti. Twitter ve Facebook'ta genç şarkıcının çıplak fotoğrafları üzerine yapılan foto montajlarla hazırlanmış bir çok görüntü dolaşmaya başladı.

5-049.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.