1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇİRKİN HAREKETLER
ÇİRKİN HAREKETLER

ÇİRKİN HAREKETLER

Gerekirse bu kişilerle iletişime girerek, sorunların çözülmesi adına adım atılacağını belirtirken;

A+A-

Alsancak’ta, CTP-BG’ye ait seçim pankartları ve afişler tahrip edildi.

Yaklaşan yerel seçimler ile birlikte, partizanca saldırılar da artmaya başladı. Alsancak’ta bulunan Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler’e (CTP-BG) ait seçim pankartları ve afişler kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce saldırıya uğradı.

Geçtiğimiz gece yarısından sonra gerçekleştiği tahmin edilen saldırıda, sekiz farklı bölgedeki birçok pankart tahrip edildi. Konu ile ilgili olarak, CTP-BG ALsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci, bölgede benzer farklı sorunlarında yaşandığını kaydederken; konu ile ilgili Yüksek Seçik Kurulu’nda bir toplantı yapacaklarını belirtti. yapılan saldırıların, hoş olmayan hareketler olduğuna dikkat çeken Ekinci, CTP-BG olarak bu tür olaylara, soğukkanlı yaklaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Cezar Ekinci: “Hoş olmayan olaylar”
Geçtiğimiz akşam geç saatlere kadar pankartların yerlerinde ve sağlam bir şekilde durduğunu belirten, Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci, dün itibarı ile ise pankartların tahrip edilmiş bir şekilde bulunduğunu kaydetti.

Bölgede yaşanılan tek sorunun bu olmadığını dile getiren Ekinci, bazı rakip siyasi organların, yasa dışı noktalara pankart ve ilan asmasının yanı sıra; hoş olmayan bazı tavırlar içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi. Yaşanan bu olaylar ile ilgili olarak Yüksek Seçim Kurulu’nda bir toplantı yapacaklarını ifade eden Ekinci, burada gerekli değerlendirmelerin yapılacağını vurguladı. Yaşanan sıkıntılar ile ilgili soğukkanlılıklarını koruyacaklarının altını çizen Ekinci, sorumluların tespit edileceğini ve gerekirse bu kişilerle iletişime girerek, sorunların çözülmesi adına adım atılacağını belirtirken; yaşanan olayların hoş olmayan olaylar olduğuna dikkat çekti.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.