1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'ÇOCUĞUMU ÖLDÜRDÜN TEŞEKKÜRLER'
'ÇOCUĞUMU ÖLDÜRDÜN TEŞEKKÜRLER'

'ÇOCUĞUMU ÖLDÜRDÜN TEŞEKKÜRLER'

'Çocuğumu öldürdüğün için teşekkür ederim'

A+A-
Geçen hafta Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı uçağın düşmesinin ardından Rusya'ya tepkiler büyüyor. Uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden bir kızın babası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e açık mektup yazdı.

Geçen hafta Malezya Havayolları’na ait MH17 sefer sayılı uçağın düşmesinin ardından dünya , uçağı kimin düşürdüğünü tartışıyor. Birçok ülke Rusya’yı ve özellikle Devlet Başkanı Vladimir Putin’i suçluyor. Uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Hollandalı Elsemiek de Borst’un babası ise tepkisini Putin’e açık mektup yazarak gösterdi.

Tatil için annesi, üvey babası ve kardeşiyle Malezya’ya giden Elsemiek de Borst’un babası Hans de Borst, Facebook’ta yayımladığı mektupta Putin’i ve Rus ayrılıkçıları suçladı. Borst, “Tek ve çok sevgili kızımı öldürdüğünüz için teşekkürler Bay Putin ve Rus ayrılıkçılar” sözleriyle başladığı mektuba, kızının hedeflerini anlatarak devam etti.

İMZA: HAYATI KARARAN BİR BABA

“Hayatı mahvolan bir baba” imzasıyla yazdığı mektupta Borst, “Artık kızım burada değil! Savaşın sürdüğü bir ülkede uçağı düşürüldü” ifadelerini kullandı. Acılı baba mektubuna şu şekilde devam etti: “Umarım birçok genç ve gelecekle beraber kızımı da vurduğun için kendinle gurur duyuyorsundur. Ve umarım yarın sabah uyandığında aynaya bakabilirsin.”

fft81_mf2307115.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.