1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR!
ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR!

ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR!

Kardeşinin 11 yaşındaki çocuğunu 3. kattan aşağıya atmıştı!

A+A-

 

Girne’de duyanları şok eden bir olay meydana geldi. Mehmet Kurt Sokak’ta bulunan Saraçlı apartmanında, anne-babası ve kardeşinin ailesiyle birlikte aynı dairede yaşayan 33 yaşındaki Deniz Özarı, kardeşinin 11 yaşındaki kızını 3 kattan aşağıya attı. 12 metre yükseklikten düşen kız ağır şekilde yaralandı ve ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

maykon.jpg

Nöroloji servisinin Yoğun bakımında bulunan kızın durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Şizofreni hastası olduğu belirtilen amca Deniz Özarı ise, olayın ardından evden kaçtı. Olay yerinden koşarak kaçan Deniz Özarı ile Polis arasında Girne Kordonboyu Caddesi’nde kovalamaca yaşandı.Polis Özarı’yı, Atatürk Caddesi’nde bulunan Ordu Pazarı önünde yakalayarak tutukladı.

Olay anında bölgede olan ve ambulans çağıran çevre sakinleri neler yaşandığını BRT’ye anlattı. Bölgedeki bir işyerinin sahibi, apartmanın, hemen yanında bulunan Kıb-Tek elektrik trafosunda çalışan personelin anlattıklarını aktararak, personelin, kızın düştüğü sırada komşu binadan bir kadının “İmdat kıza yardım edin” diye bağırdığını ifade ettiklerini söyledi. İşyeri sahibi, Kıb-Tek çalışanlarıyla birlikte koşarak olay yerine gittiklerini ve ambulans çağırdıklarını da anlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.