1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUĞUNUZU DA ALARAK GELİN
ÇOCUĞUNUZU DA ALARAK GELİN

ÇOCUĞUNUZU DA ALARAK GELİN

Etkinliğinin ikinci periyodu yarın yapılacak;

A+A-

Kültür Dairesi’nin her yıl geleneksel olarak Kütüphane Haftası çerçevesinde düzenlediği “VI. Masal Günleri” etkinliğinin ikinci periyodu yarın yapılacak.

Kültür Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Masal Günleri etkinliği 11.00-12.00 saatleri arasında Lefkoşa’daki Milli Kütüphane’nin Çocuk Bölümü’nde yer alacak.

Sahne sanatları alanında uzman Suzan Polat’ın aktif masal anlatımı ile başlayacak etkinlik, Kültür Dairesi Güzel Sanatlar Memuru Resim-Seramik Sanatçısı Bedia Kale yönetiminde yapılacak resim çalışmasıyla tamamlanacak.

Ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilen Masal Günleri etkinliğine, okul öncesi, ana okul ve ilkokul çağındaki çocuklar, velileri ile birlikte katılıyor.

Çocukları kitapla buluşturarak, çocukların yaşamında kütüphanenin aktif bir rol almasını sağlamayı ve farklı sanat dallarına olan ilgilerini artırmayı amaçlayan Masal Günleri etkinliği, 15 günlük periyotlar halinde iki haftada bir Cumartesi günleri düzenleniyor.

“VI. Masal Günleri” etkinliğinin bir sonraki periyodu 3 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Lefkoşa’da Atatürk Kültür Merkezi içinde bulunan Milli Kütüphane’nin “Çocuk Bölümü”nde 14 Haziran tarihine kadar devam edecek etkinlik, 17 Mayıs ve 31 Mayıs tarihlerinde 11.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“VI. Masal Günleri” süresince çocukların yapacağı resimler etkinliğin son gününde sergilenecek.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.