1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUK FESTİVALİ’NDE UÇURTMA ŞÖLENİ
ÇOCUK FESTİVALİ’NDE UÇURTMA ŞÖLENİ

ÇOCUK FESTİVALİ’NDE UÇURTMA ŞÖLENİ

Gazimağusa Belediyesi ile Mağusa Kültür Derneği işbirliğinde 22’ncisi düzenlenen Gazimağusa Çocuk Festivali’nde 9. Uçurtma Şöleni yapıldı.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi ile Mağusa Kültür Derneği işbirliğinde   22’ncisi düzenlenen Gazimağusa Çocuk Festivali’nde 9. Uçurtma Şöleni yapıldı.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, dün  Glapsides Plajı’nda  yer alan etkinlikte yüzlerce çocuk  rengarenk uçurtmaları gökyüzüyle buluşturdu.

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp etkinlikte yaptığı açıklamada, yarışmaların yapıldığı 22. Gazimağusa Çocuk Festivali’nde eğlenceli etkinlikler de yapıldığını, Uçurtma Şöleni’nde hem çocukların eğlendiğini hem de büyüklerin nostalji yaşadığını söyledi. Kayalp, katılımın oldukça fazla olduğunu, Gazimağusalıların çocuklarıyla birlikte eğlenceli ve mutlu bir gün geçirmelerinin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Mağusa Kültür Derneği Başkanı Esen Beyköylü etkinlikte yaptığı konuşmada,  çocukların yeteneklerini geliştiren etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Beyköylü, Dünya Çocuk Günü’nün kutlanacağı  2 Haziran günü Namık Kemal Meydanı’nda gösterilerin yapılacağını, çocuklar için büyük sürprizler hazırladıklarını ifade etti.

Festival kapsamında ayrıca 31 Mayıs Cumartesi günü Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde 14. Dans Buluşması yapılacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.