1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUK KAÇIRMAK VE CİNSEL İSTİSMARDAN ARANIYOR
ÇOCUK KAÇIRMAK VE CİNSEL İSTİSMARDAN ARANIYOR

ÇOCUK KAÇIRMAK VE CİNSEL İSTİSMARDAN ARANIYOR

8 yaşındaki erkek çocuğu kaçırmak ve cinsel istismarda bulunmak suçlarından dolayı aranıyor.

A+A-

Limasol’da, 48 yaşındaki bir Rum, 8 yaşındaki erkek çocuğu kaçırmak ve cinsel istismarda bulunmak suçlarından dolayı aranıyor.

Fileleftheros ve diğer gazeteler Pazar günü 12 yaşındaki kız kardeşi ve diğer çocuklarla çocuk parkında oynayan 8 yaşındaki çocuğun gece eve gelmemesi üzerine devreye giren polis, sabaha kadar süren aramaları sonucunda çocuğu, 48 yaşındaki komşu Rumun evinde buldu.

Doktor tarafından yapılan muayenede herhangi bir emareye rastlanmazken, kaçırılan çocuk ve ablasının polise verdiği ifade üzerine 48 yaşındaki Rum hakkında, çocuk kaçırma ve cinsel istismar suçlamasıyla tutuklama emri çıkartıldı.

Çocukların ses kaydı yapılan ifadelerinden, komşuları olan Rumun son iki yıldır zaman zaman çocuklardan birini veya diğerini, annelerinin bilgisi ve izni olmadan, evinde misafir ettiği ve cinsel istismarda bulunduğu anlaşıldı.
Letonyalı anneleri ve annelerinin Hindu erkek arkadaşı ile birlikte yaşayan çocukların aile içerisinde de kötü muamele gördükleri, bu nedenle Sosyal Yardım Dairesi gözetimine verildikleri kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.