1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUK TACİZCİSİ: 'KENDİMDEN UTANIYORUM'
ÇOCUK TACİZCİSİ: 'KENDİMDEN UTANIYORUM'

ÇOCUK TACİZCİSİ: 'KENDİMDEN UTANIYORUM'

Annesi ile alışveriş yapan 13 yaşındaki kız çocuğu A.E.'yi elle ile taciz eden 32 yaşındaki Ahmet Sofuoğulları, çıkarıldığı mahkemede kendinden utandığını söyledi.

A+A-

Kanında 200 promil alkol tespit edilen Ahmet Sofuoğulları, Lefkoşa'da bulunan bir alışveriş merkezinde annesi ile birlikte alışveriş yapan küçük kız çocuğunu elle taciz etti, annenin olayı fark etmesinin ardından, markettekilerin yardımı ile polise teslim edildi

ÖZÜR DİLERİM:

Sofuoğulları: Yüce mahkemeyi rahatsız ettiğim için çok özür diliyorum. Alkollü olduğum için kendim bile yaptıklarımın farkında değilim. Bu durumdan dolayı kendimden utanıyorum 

Lefkoşa'da hafta sonu bir alışveriş merkezinde annesi ile alışverişe giden 13 yaşındaki kız çocuğunu elleri ile taciz eden Ahmet Sofuoğulları tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Polis Sofuoğulları'nın suç işlerken 200 promil alkollü olduğunu söyledi.

"Cinsel taciz", "Çocuğa yönelik cinsel istismar", ve "Sarhoşluk" suçlamalarını kabul eden zanlı Sofuoğulları, "Kendimden utanıyorum" dedi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit, teminat talebiyle huzuruna çıkarılan zanlının TC uyruklu olduğunu göz önünde bulunduran, ileride davalarında hazır olmasını sağlamak için 1 ayı geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Alkol tesiri altında taciz etti

Soruşturmayı yürüten polis memuru Mahir Türe, zanlı Ahmet Sofuoğulları'nın "Cinsel taciz", "Çocuğa yönelik cinsel istismar", ve "Sarhoşluk" suçlarından tutuklandığını anlattı. Olayın hafta sonu Lefkoşa'da bir alışveriş merkezinde meydana geldiğini anlatan Türe, 200 promil alkol etkisi altında olan zanlının 13 yaşındaki kız çocuğunu elleri ile taciz ettiğini söyledi.

Kızının taciz edildiğini fark eden annenin ise market içerisindeki vatandaşlardan yardım istediğini söyleyen polis, zanlı Ahmet Sofuoğulları'nın market içerisinde bulunan kişiler tarafından alıkonularak polise teslim edildiğini ifade etti.

Suçunu kabul etti

Mahir Türe zanlının tutuklandıktan sonra polise gönüllü ifade vererek alkol tesiri altında suçu işlediğini kabul ettiğini söyledi. Market kameralarının incelenerek gerekli soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Türe, zanlının Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden olduğunu ve KKTC'de çalışma izinli olarak kaldığını söyledi. Türe, Ahmet Sofuoğulları'nın ileride davalarında hazır olmasını sağlamak için 1 ayı geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesini talep etti.

"Mahkemeyi rahatsız ettiğim için özür dilerim"

Mahkemede kendini avukatsız olarak savunan zanlı Ahmet Sofuoğulları'na Yargıç söz hakkı verdi. Salonda söz alarak konuşan Sofuoğulları, "Yüce mahkemeyi rahatsız ettiğim için çok özür diliyorum, alkollü olduğum için kendim bile yaptıklarımın farkında değilim. Bu durumdan dolayı kendimden utanıyorum" dedi.

Merkezi Cezaevi'ne gönderildi

Yargıç Hale Ahmet Raşit huzurunda yapılan beyanların ardından zanlının KKTC ile bir bağı olmadığını çalışma izinli olarak ülkede kaldığını göz önünde bulundurarak davalarında hazır bulunması için 1 ayı geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.