1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUK YAŞTA HAKİM ÖNÜNDE!
ÇOCUK YAŞTA HAKİM ÖNÜNDE!

ÇOCUK YAŞTA HAKİM ÖNÜNDE!

16 yaşındaki genç Gazimağusa'da ailesiyle birlikte yaşadığı evde;

A+A-

 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü (NKÖ) ekipleri bir ihbar doğrultusunda 16 yaşındaki gencin Gazimağusa’da ailesiyle birlikte yaşadığı evine yaptığı baskında, uyuşturucu olduğuna inanılan yarım gram madde ve evin bazı köşelerinde uyuşturucu madde kalıntısı tespit etti.

Polis 16 yaşındaki çocuğu tutuklayarak dün mahkeme huzuruna çıkardı ve aleyhine soruşturma maksatlı bir günlük tutukluluk emri aldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adma davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Kavaz’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, 27 Ağustos 2014 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne gelen bir ihbar üzerine zanlının evinde uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Polis memuru zanlının evinde yapılan arama neticesinde yarım gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde, ve evin bazı bölümlerinde uyuşturucu olduğuna inanılan sigara izmaritleri bulunduğunu Kaydetti

 Söz konusu maddelerin ve zanlının cep telefonunun emare olarak alındığını anlatan tanık polis Mustafa Kavaz, zanlının gönüllü ifade verdiğini ancak bu ifadenin teyit ve tekzibinin yapılamadığını bildirildi.

Mustafa Kavaz, zanlının uyuşturucu maddeleri temin ettiği şahsa da ulaşmaları gerektiğine dikkat çekerken, mahkemeden soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için
mahkemeden üç günlük tutukluluk emri talep etti.

Savcı Ahmet Özlemler talep edilen süreyi bir gün ile sınırlandırırken, Yargıç Ayşen Toroslu zanlının bir gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.