1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Çocukken yuttuğu şey 51 yaşında çıktı
Çocukken yuttuğu şey 51 yaşında çıktı

Çocukken yuttuğu şey 51 yaşında çıktı

Çocukken yuttuğu şey 51 yaşında çıktı

A+A-

İngiltere'de 51 yaşındaki Steve Easton, çocukken yuttuğu dart okunun yapışkan plastik ucunu yıllar sonra burnundan çıkarttı.

 

Easton burnundan çıkan parçanın ne olduğunu önce anlayamadı ve annesi Pat'e telefon açtı. Pat, oğlunun 40 yıldan uzun süre önce yuttuğu parçanın ne olduğunu hemen anladı. Easton burnundan çıkarttığı parçayı etrafındakiler merak ettiği için bir süre yanında taşıyıp attığını söylüyor.Easton, plastik parça sol burun deliğinden çıkmadan önce bir hapşırma nöbeti geçirdiğini ve "çok rahatsız edici bir his" yaşadığını söyledi.

150514093823_dart_plastic_nose_3_624x351_v_nocredit.jpg

Hayatı boyunca koku duygusuna sahip olduğunu ve burnunu silebildiğini anlatan Easton, "Çok farklı hissetmiyorum. Benim açımdan değişen hiçbir şey yok" dedi. Easton'ın çocukken yuttuğu parçanın röntgenlerde de tespit edilemediği belirtildi.

150514093742_plastic_dart_nose_2_624x351_v_nocredit.jpg

 

Anne Pat Easton yedi ya da sekiz yaşındayken Steve'in dart okunun ucundaki vakumlu plastik parçayı yuttuğundan şüphelenip, hastaneye götürdüğünü anlattı.

Pat Easton, "Nasıl yuttuğunu bilemiyorum. Çok kaygılanmıştım ve hastaneye götürdüm. Röntgenler çektiler, her şeyi kontrol ettiler ama parçayı bulamadılar" dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.