1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Çocuklar anaokulundan tünel kazarak kaçtılar!
Çocuklar anaokulundan tünel kazarak kaçtılar!

Çocuklar anaokulundan tünel kazarak kaçtılar!

Çocuklar anaokulundan tünel kazarak kaçtılar!

A+A-
Genelde hapishanelerde görmeye alıştığımız tünel kazıp kaçma eylemi, bu sefer daha 5 yaşında olan iki kafadarın kahramanı olduğu bir olaya dönüştü! Henüz anaokulu çağında olan iki çocuk tünel kazıp kaçtıkları anaokulundan öyle bir yere gittiler ki, tünel kazıp kaçmış olmaları bile hafif kaldı...

Siberian Times'ın Rusya 'nın Ural bölgesinde yaşanan olayla ilgili geçtiği haberde, Magnitogorsk şehrinde yer alan bir anaokulu tarihte eşi benzeri görülmemiş bir olaya şahit oldu. Henüz 5 yaşında olan iki erkek çocuğu bahçesinde oynadıkları anaokulunda, kumdan kale yapmak için kullandıkları oyuncak kürekleriyle tünel kazıp kaçtılar! Aşağıda görünen bahçe parmaklıklarını aşmak için yoğun bir kazı çalışmasına girişen minik kafadarların, anaokulu görevlilerinden gizli saklı günlerce parmaklıkların altını kazıp çıkardıkları kumu bahçenin başka noktalarına taşıdıkları anlaşıldı.

201509111035_inside-the-tunnel.jpg

İsmi açıklanmayan çocuklar kaçtıktan hemen sonra yakınlardaki bir araba galerisine giderek son model bir Jaguar satın almaya çalışmaları ise daha da şaşırtıcı bir gelişme oldu. Araba galerisine gelen çocuklar, bir süre arabaları inceledikten sonra, satış temsilcisiyle sıkı bir pazarlığa girişseler de ciddiye alınmayarak galeriden uzaklaştırıldılar. Bir süre sonra kendilerini yolda yürürken gören kadın bir sürücüyle konuşan çocuklar, kadına bir Jaguar almak için okuldan kaçtıklarını anlatmalarıyla yakayı ele verdiler.

201509111035_information_items_3484.jpg

Çocukları arabasına alıp onları doğruca polise götüren kadın adının açıklanmasını istemedi. Minik kafadarların ortadan kaybolduğunu ise anaokulundaki görevliler ancak yarım saat sonra fark edebildi! Polisin çocukları anaokuluna teslim etmesiyle son bulan olaylardan sonra, anaokulu müdürü Olga Denisenko, "Bu ciddi olayda ihmali olan hekesi işten çıkarttık." açıklamasını yaptı. Çocukların aileleri ise anaokulundan şikayetçi olmayarak kabahatin kendi çocuklarında olduğunu kabul ettiler!

201509111035_stream_img.jpg

Gazeteci Komsomolskaya Pravda'nın takip ettiği olayla ilgili son durum ise, anaokulundan kaçan kafadarların başında sürekli bir gözetmenin duruyor olması. Anlaşılan firari olarak fişlenen bu çocukları uzun bir gözaltı süresi bekliyor. Çocukların kaçtıktan sonra gittikleri galerideki satış temsilcisi ise "Tam anlamıyla galeriyi basan gangsterler gibilerdi." yorumunu yaptı. Çocukların yanlarında ne kadar parayla galeriye gittikleri ise öğrenilemedi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.