1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı!
Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı!

Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı!

Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı!

A+A-

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı.

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı. Haluk ve Meltem'in evlatlık kızları Zeynep ortadan kayboldu. Zeynep'in kaybolmasında o ismin parmağı varsa diziye geri dönüyor olabilir. Peki Çocuklar Duymasın'da neler oluyor?

Çok değil kısa bir süre evvle Haluk ve Meltem bir çocuk evlatlık edinmek istemişti, karşılarına ise hayli çekingen bir kız çocuğu olan Zeynep çıkmıştı. Özellikle Haluk ve Meltem'in son zamanlarda Zeynep ile araları hayli kaynamaya başlamıştı.
 
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde bir süre önce ortadan kaybolan Tutku’nun yeniden diziye katılması ihtimali gündemde.
--3514564.jpeg
Tutku’nun psikopat halleri, izleyenlerin eleştirisine uğrayınca geldiği gibi aniden diziden gitmişti. Haluk ve Meltem’in evlatlık almaya karar vermesinden sonra diziye yeni dahil olan Zeynep’in ortadan kaybolmasıyla ihtimaller Tutku üzerinde yoğunlaştı. En azından sosyal medyada diziyi izleyenlerin tahminleri bu yönde.
 
“Tutku’nun bu kadar çabuk diziden ayrılması şüphe uyandırıcıydı. Zeynep’i de o kaçırdı kesin” yorumları yapan izleyenler, yeni bölümlerde Tutku’nun ortaya çıkma ihtimali üzerinde duruyor.
 
Olaylar bu şekilde mi gerçekleşecek bilmiyoruz henüz ancak dizinin takipçilerinden bir kısmı, Tutku’nun yeniden dönmesini iyi haber olarak görüyor. Çünkü Tutku karakterinin diziye heyecan ve renk kattığı görüşünde.
 
Bazı izleyenler ise tam tersini düşünüyor ve Tutku karakterinin yeniden dönmesini istemiyor. “Yine mi Tutku” yorumları yapan izleyenler, bu ihtimalden pek de hoşlanmış görünmüyor. Bakalım yeni bölümlerde tahminler tutacak mı?
--3514565.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.